HETI MENÜ – 2012. FEBRUÁR 27 - MÁRCIUS 04.
Előétel: Könnyű burgonya krémleves
Főétel: Rizseshús csemege uborkával
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös-gombás rizottó
Előétel: Erdélyi csorbaleves
Főétel: Erdélyi almás csülök
Desszert: Erdélyi kuglóf
Vegetáriánus ajánlat: Erdélyi kapros zöldbab
Előétel: Tarhonyaleves füstölt kolbásszal
Főétel: Citromos csirke burgonyapürével
Desszert: Túrós táska
Vegetáriánus ajánlat: Gombás krumplilepény
Előétel: Tejfölös-sonkás gombócleves
Főétel: Székelykáposzta
Desszert: Almás-mákos muffin
Vegetáriánus ajánlat: Karalábélepény fokhagymás tejföllel
Előétel: Májgombócleves
Főétel: Grízes tészta
Desszert: Gyümölcsös joghurt
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-kéksajtos quiche
Reggeli: Vajas kalács kakaóval
Előétel: Zellerkrémleves
Főétel: Szalonnás-almás hagymaágyon sült karaj burgonyapürével
Desszert: Dobostorta
Vacsora: Tökéletes sörkifli körözöttel
Vegetáriánus ajánlat: Cicvara friss fehérkenyérrel
Reggeli: Főtt debreceni kolbász mustárral, boros teával
Előétel: Borhableves
Főétel: Vörösboros-gombás szarvasragu zsemlegombóccal
Desszert: Farsangi szalagos fánk
Vacsora: Színes fejtettbab-saláta
Vegetáriánus ajánlat: Kapros-túrós csusza rétesben sütve
HETI MENÜ – 2012. FEBRUÁR 20-26.
Előétel: Tejleves
Főétel: Paprikás krumpli
Desszert: Banánturmix
Vegetáriánus ajánlat: Kiflimorzsa
Előétel: Sütőtökkrémleves
Főétel: Mézes-sütőtökös csirke barna rizzsel tálalva
Desszert: Mézes sült sütőtök
Vegetáriánus ajánlat: Fetás töltött sütőtök
Előétel: Csurgatott tojásleves
Főétel: Disznótoros rakott káposzta
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Rántott zeller
Előétel: Daragaluska-leves
Főétel: Zöldborsófőzelék sült virslivel
Desszert: Csokis parány
Vegetáriánus ajánlat: Tárkonyos babsaláta
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Spagetti carbonara
Desszert: Alma pongyolában
Vegetáriánus ajánlat: Olasz lecsós tészta
Reggeli: Lágytojás, zsemle, gyümölcstea
Előétel: Borsókrémleves túrógombóccal
Főétel: Szilvás-mazsolás hús párolt rizzsel
Desszert: Forgácsfánk (Csöröge)
Vacsora: Ananászos zellersaláta
Vegetáriánus ajánlat: Színes lencsesaláta
Reggeli: Kakaós csiga tejeskávéval
Előétel: Sajtos karalábéleves
Főétel: Pisztáciás töltött dagadó
Desszert: Fehérboros körtekompót
Vacsora: Svédgomba saláta
Vegetáriánus ajánlat: Flamand sajtszelet tormamártással
HETI MENÜ – 2012 FEBRUÁR 13-19.
Előétel: Póréhagyma krémleves sajttal
Főétel: Citromos csirkeszárny burgonyapürével
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Mákos guba
Előétel: Árpagyöngyleves gombával
Főétel: Ricset
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres gersli dióval
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Sült oldalas hagymás tört burgonyával, csalamádé
Desszert: Kakaós kevert süti körtével
Vegetáriánus ajánlat: Almás-gombás rakott krumpli
Előétel: Gesztenyeleves pofonegyszerűen
Főétel: Pulykacombbal dúsított tökfőzelék
Desszert: Vaníliapuding
Vegetáriánus ajánlat: Tárkonyos tökfőzelék joghurttal
Előétel: Fejtett bableves füstölt oldalassal
Főétel: Kókuszos rizsfelfújt szederöntettel
Desszert: Narancs vagy mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás nudli
Reggeli: Lekváros bukta tejjel vagy kakaóval
Előétel: Forró boros almaleves aszalt szilvával
Főétel: Csülök burgonyával és kapros juhtúróval
Desszert: Gesztenyepüré
Vacsora: Farsangi sonkasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Narancsos-majonézes káposztasaláta
Reggeli: Főtt virsli mustárral, gyümölcsteával
Előétel: Becsinált leves
Főétel: Petrezselymes töltött csirke hagymás krumplisalátával
Desszert: Aranygaluska
Vacsora: Kolbászhússal töltött kifli, forralt bor
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta-fasírt burgonyapürével, zöldsalátával
Előétel: Paradicsomleves
Főétel: Sült oldalas párolt rizzsel, káposztasaláta
Desszert: Meggybefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó
Előétel: Toszkán leves
Főétel: Piemonti csirke
Desszert: Cantuccini
Vegetáriánus ajánlat: Krumplinudli gombás raguban (Gnocchi di Patate al Ragú di Funghi)
Előétel: Borsóleves pirosan
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, céklasaláta
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, savanyított almapaprikával
Előétel: Hagymaleves
Főétel: Magyaros burgonyafőzelék virslipörkölttel
Desszert: Sült gesztenye
Vegetáriánus ajánlat: Sóskafőzelék főtt burgonyával, keménytojással
Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Milánói rakott palacsinta
Desszert: Lusta túrós
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni sok tejföllel
Reggeli: Bundáskenyér, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Raguleves
Főétel: Disznótoros (májas és véres hurka, kolbász sütve), párolt lilakáposztával, tört burgonyával
Desszert: Vaníliás kifli
Vacsora: Maradék hurka és kolbász, pecsenyezsíros enyér, némi hozzá illő savanyúsággal és persze egy pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Vargányával töltött sütőtök
Reggeli: Lapcsánka (tócsni, cicegő, ki hogyan ismeri) citromos teával
Előétel: Kapros karfiolleves
Főétel: Mazsolás-pulykás tortilla
Desszert: Somlói galuska
Vacsora: Sonkás töltött tojás
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert párolt zöldségekkel, tartármártással
HETI MENÜ – 2012 JANUÁR 30 - FEBRUÁR 05.
Előétel: Almaleves
Főétel: Csopaki sertésszelet burgonyaropogóssal
Desszert: Kefires mix
Vegetáriánus ajánlat: Borsópörkölt burgonyafánkkal
Előétel: Tárkonyos sertésraguleves velővel
Főétel: Zúzapörkölt petrezselymes sós burgonyával, csalamádé
Desszert: Baconös-sajtos sós kifli
Vegetáriánus ajánlat: Pástétomos kosárkák
Előétel: Joghurtos céklaleves
Főétel: Tarhonyás hús ecetes almapaprikával
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos csicseriborsó ragu
Előétel: Tojásleves
Főétel: Kelkáposzta főzelék fasírttal
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Bundás kelkáposzta sajtos gombaraguval
Előétel: Húsgombócos zöldbableves
Főétel: Felvidéki sztrapacska
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Hagymás sztrapacska
Reggeli: Lekváros vagy mézes vajaskenyér tejeskávéval
Előétel: Gulyásleves csipetkével
Főétel: Krumplis lángos fokhagymásan vagy sajttal, tejföllel
Desszert: Gyümölcssaláta ananászban
Vacsora: Neszmélyi hagymás-túrós galuska
Vegetáriánus ajánlat: Hamis gulyás, részeges sajtroppancs
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.