Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Januári menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2012 JANUÁR 23-29.
Előétel: Zöldséges-babos paradicsomleves
Főétel: Paella csirkemellel és kolbásszal
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Január saláta

Előétel: Sajtos-petrezselymes édeskömény-krémleves
Főétel: Kelkáposzta főzelék marhapörkölttel
Desszert: Bagolyszemes túrós
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztás krumplitorta

Előétel: Rántott leves pirított kiflikarikákkal
Főétel: Pulykafasírt rozmaringos sült burgonyával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Gombafasírt rozmaringos sült burgonyával

Előétel: Tárkonyos zúzaragu leves
Főétel: Sasadi szelet burgonya ropogóssal
Desszert: Kanalas fánk másként
Vegetáriánus ajánlat: Színes articsókafelfújt

Előétel: Almás sütőtökkrémleves
Főétel: Káposztás cvekedli
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás cvekedli

Reggeli: Mazsolás kalács kakaóval
Előétel: Boros szilvakrémleves habgaluskával
Főétel: Rakott krumpli
Desszert: Tejfölös piskóta dióval és gyümölcsdarabokkal
Vacsora: Gyors zöldséges rétes virslivel, pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Füstölt lazaccal töltött tengeri halfilé

Reggeli: Gazdag rántotta ropogós kenyérrel, frissen facsart narancslével
Előétel: Gazdag húsleves
Főétel: Ördögi rostélyos
Desszert: Csokis-banános muffin édesszájúaknak
Vacsora: Melegszendvics, megérdemel egy kevés forralt bort
Vegetáriánus ajánlat: Kukoricás-fetás töltött avokádó

HETI MENÜ – 2012. JANUÁR 16 - 22.
Előétel: Burgonyaleves
Főétel: Cigánypecsenye steak burgonyával, ecetes almapaprika
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Máglyarakás kalácsból

Előétel: Japán kukoricaleves
Főétel: Japán csirkenyárs
Desszert: Rizses sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Gyömbéres-szójás padlizsán

Előétel: Májgombócleves
Főétel: Bácskai rizseshús, káposztasaláta
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó

Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Paradicsomos káposzta bélszínrolóval
Desszert: Túró Rudi
Vegetáriánus ajánlat: Spenót bundáskenyérrel

Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Káposztás tészta
Desszert: Gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Tésztasaláta fetával

Reggeli: Rántotta, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Zellerkrémleves
Főétel: Pisztáciás csirkemell őszibarackkal
Desszert: Meggyes-mézes rácsos
Vacsora: Szalonnás brokkoli
Vegetáriánus ajánlat: Waldorf-saláta

Reggeli: Melegszendvics teával
Előétel: Citromos-tárkonyos raguleves
Főétel: Csülök pékné módra
Desszert: Gundel palacsinta
Vacsora: Tócsni forralt borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek burgonyapürével, tartármártással

HETI MENÜ – 2012 JANUÁR 09 - 15.
Előétel: Szatmári pulykaragu (levesként)
Főétel: Rizses hús ecetes almapaprikával
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Gombás rizottó

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Narancsos káposztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Céklás savanyú káposzta

Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Gombás rakott csirkemell, burgonyapürét ajánlok mellé
Desszert: Mandarin vagy narancs
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett zöldségek sajttal

Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Zöldbabpörkölt
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabpörkölt

Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Bolognai makaróni
Desszert: Meggybefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni sok tejföllel

Reggeli: Mazsolás kalács vajjal, kakaóval
Előétel: Brokkolikrémleves pirított sajtos kifliszeletekkel
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszín erdei gombás tésztával
Desszert: Almás rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert petrezselymes rizzsel, tartármártással

Reggeli: Rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Bundázott füstölt sonka
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Főtt virsli mustárral, tormával, egy pohár borral leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörkölt galuskával


HETI MENÜ – 2012 JANUÁR 2 - 8.
Előétel: Tojásleves
Főétel: Májkrémes burgonyaszeletek
Desszert: Maradék sütemény, ki-mit talál otthon
Vegetáriánus ajánlat: Sárgarépás-sajtos csusza

Előétel: Tárkonyos pulykaraguleves
Főétel: Lecsós pulykamell tarhonyával
Desszert: Gyors almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert rizibizivel, majonézzel

Előétel: Sárgaborsóleves másképpen
Főétel: Tengeri halszeletek tejszínes-fehérboros gombamártással
Desszert: Kókuszos tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Gomba tejszínes mártással

Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Csirke január első hetében (Pezsgős csirke)
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséggratin

Előétel: Rántott leves pirított zsemlekockákkal
Főétel: Grenadírmars (krumplistészta)
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Darás metélt (grízes tészta) lekvárral

Reggeli: Körözött péksüteménnyel, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Húsleves daragaluskával
Főétel: Szűzérme gombás-zöldborsós petrezselyemmártással, párolt rizzsel
Desszert: Gofri Arany módra, egyszerűen és gyorsan
Vacsora: Szalonnás-tejfölös saláta
Vegetáriánus ajánlat: Parajgaluskák zsályás gombamártással

Reggeli: Sajtos-sonkás szendvics zöldsalátával, feketeretekkel, teával
Előétel: Kéksajtkocsonya kandírozott zöld fügével
Főétel: Csirkemájjal töltött csirkecomb dödöllével, káposztasalátával
Desszert: Farsangi fánk
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis zöldborsópaprikás

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.