HETI MENÜ – 2014 JÚNIUS 23-29.
Előétel: Zelleres paradicsomleves
Főétel: Csirkemájas csirkerolád hasábburgonyával, paradicsomsaláta
Desszert: Házi fagylalt sokféle ízben
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-sajtos cukkini
Előétel: Marokkói zöldségleves
Főétel: Sertéskaraj milánói módra tagliatelle al pestóval
Desszert: Mediterrán citromos túrótorta
Vegetáriánus ajánlat: Duplán cukkinis mediterrán egytálétel
Előétel: Görög gyümölcsleves
Főétel: Csirkepörkölt cigányosan
Desszert: Jeges kávé
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges tojáspörkölt
Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Paradicsomos káposztafőzelék natúr sertésszelettel
Desszert: Sárgabarack
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposztafőzelék tükörtojással
Előétel: Tejfölös zöldbableves füstölt csülökkel
Főétel: Tojásos nokedli szalonnapörccel, kovászos uborkával
Desszert: Gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával
Reggeli: Sajtos szendvics paradicsommal, gyümölcsteával
Előétel: Csodás meggyleves
Főétel: Rántott csirkemell burgonyával, zöldsaláta
Desszert: Palacsinta, kedvünk szerinti töltelékkel
Vacsora: Sonkatakercs franciasalátával, barnakenyérel, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Kapros rántott tök hasábburgonyával
Reggeli: Nyári körözött, rozsos zsemle, paprika, paradicsom, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Tárkonyos-tejfölös gombaleves
Főétel: Fűszeres grillezett haldarabok grillezett zöldségekkel
Desszert: Joghurtos málnahab
Vacsora: Zellersaláta gombával
Vegetáriánus ajánlat: Spárgás lasagne
HETI MENÜ – 2014 JÚNIUS 16 - 22.
Előétel: Sóskaleves zöldségekkel és galuskával
Főétel: Pulykamell pórémártással
Desszert: Cseresznye
Vegetáriánus ajánlat: Mediterrán polenta
Előétel: Bácskai lencseleves csirkével
Főétel: Almás-sárgarépás csirkemell rizibizivel
Desszert: Eper jeges pezsgőkásával
Vegetáriánus ajánlat: Belga rakott burgonya
Előétel: Krumplileves gyorsan
Főétel: Lecsós szelet tarhonyával
Desszert: Kajszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis lecsó
Előétel: Tojásleves pirított zsemlekockával
Főétel: Spenótfőzelék töltelék feltéttel
Desszert: Jégkrém
Vegetáriánus ajánlat: Spenótfőzelék tükörtojással
Előétel: Juhtúrós krémleves
Főétel: Húsos ravioli
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Céklás ravioli fetás-petrezselymes töltelékkel
Reggeli: Fonott kalács gyümölcslekvárral, kakaóval
Előétel: Vaníliás cseresznyeleves
Főétel: Boros szárnyasbecsinált
Desszert: Kolbászos pogácsa
Vacsora: Waldorf-saláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott padlizsán, könnyű saláta tejfölös túróval
Reggeli: Francia toast frissen facsart gyümölcslével
Előétel: Cukkinis fokhagymakrémleves
Főétel: Budapest bélszínszelet
Desszert: Meggyes rétes
Vacsora: Camembert-es pulykasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rakott zöldségek fokhagymás-fűszeres tejföllel
HETI MENÜ – 2014 JÚNIUS 9-15.
Reggeli: Fűszeres bundás kalács eperraguval
Előétel: Frankfurti leves
Főétel: Csirkecomb gombás mártással és kapros-túrós galuskával
Desszert: Epres-pudingos süti
Vacsora: Sonkás falatkák tojásos uborkatalpon
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tök petrezselymes újburgonyával
Előétel: Gombaleves gazdagon
Főétel: Anyósváró gombás csirke farfalle tésztával és petrezselymes újkrumplival
Desszert: Peti-gomba :)
Vegetáriánus ajánlat: Fokhagymás juhtúróval töltött rántott gomba burgonyapürével, kovászos uborka
Előétel: Fehérspárga-krémleves könnyedén
Főétel: Milánói sertésborda
Desszert: Fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Spárgás gerslisaláta
Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Kapros-tejfölös tökfőzelék fasírttal
Desszert: Túrós pite
Vegetáriánus ajánlat: Tökfőzelék csicseriborsó fasírttal
Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Sonkás tészta
Desszert: Gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi lasagne
Reggeli: Lágytojás zsemlével, zöld teával
Előétel: Hideg meggyleves
Főétel: Káposztás harcsa
Desszert: Erdei gyümölcsös tiramisu
Vacsora: Svédgomba saláta bagettel, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Újkrumpli sajtos-paradicsomos nyárson
Reggeli: Vajas kifli eperlekvárral, tejeskávéval
Előétel: Karalábéleves
Főétel: Marhasült római tálban burgonyapürével, én adok mellé áfonyalekvárt is
Desszert: Mákosguba
Vacsora: Bolognai-melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Fokhagymás sült camembert párolt zöldségekkel
HETI MENÜ – 2014 JÚNIUS 02-08.
Előétel: Bolognai sajtleves
Főétel: Lecsó virslivel és bulgurral
Desszert: Eper tejszínhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-cukkinis lecsó tojással
Előétel: Mozzarella alla pizzaiola
Főétel: Mozzarellás szűzérmék, fokhagymás-petrezselymes újburgonya
Desszert: Sajtos-zöldfűszeres holdak
Vegetáriánus ajánlat: Almás-mozzarellás saláta
Előétel: Mackó úr gombalevese
Főétel: Juhtúrós sztrapacska tótosan
Desszert: Cseresznye
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás sztrapacska
Előétel: Olasz burgonyaleves
Főétel: Darált hússal töltött karalábé
Desszert: Kivis almasaláta dióval
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge karalábéfőzelék
Előétel: Kovászosuborka-leves kaporhabbal
Főétel: Tejszínes-gombás csirkefalatok
Desszert: Epres-vaníliás piskótatekercs
Vegetáriánus ajánlat: Sajtszószos-gombás makaróni
Reggeli: Túrós batyu kakaóval
Előétel: Mandulás-fahéjas almaleves
Főétel: Csülökpörkölt tarhonyával, csípős hegyes paprikát és kovi ubit adok mellé
Desszert: Palacsinta
Vacsora: Caesar saláta könnyedén
Vegetáriánus ajánlat: Borsópaprikás galuskával, ubisali
Reggeli: Tojáskrémes szendvics grapefruitlével
Előétel: Marhahúsleves velőscsonttal
Főétel: Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok burgonyapürével
Desszert: Eperhabos képviselőfánk
Vacsora: Zsemlében sült sonkás tojás pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gomba petrezselymes rizzsel, tartármártással
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.