Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Mákos guba  recept
Mákos guba
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2013. MÁRCIUS 25 - 31.
Előétel: Tormakrém-leves
Főétel: Sajtos-sonkás rakott fasírt
Desszert: Morzsás almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Sajtban sült tojás

Előétel: Palócleves
Főétel: Palóc pecsenye
Desszert: Szép Heléna körtéi
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék palóc módra, főtt tojással

Előétel: Sajtkrémes hagymaleves
Főétel: Csirkemell aszalt paradicsommal és sonkával
Desszert: Francia csokoládékrém
Vegetáriánus ajánlat: Karfiol vegetáriusoknak

Előétel: Tarhonyaleves
Főétel: Gombás-zöldborsós sertésszelet hasábburgonyával
Desszert: Joghurtos túrófánk
Vegetáriánus ajánlat: Borsósült

Előétel: Citromos zöldségleves
Főétel: Lencsés-spenótos lasagne
Desszert: Rumos gesztenyetorta sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Gombás kocka

Reggeli: Vajas zsemle, sajttal és kakaóval
Előétel: Tárkonyos bárányleves
Főétel: Legenda a nyúlpaprikásról
Desszert: Húsvéti tojások
Vacsora: Füstölt sonka, főtt tojás, sárga túró mustárral, tormával, kaláccsal
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi töltött tojás

Reggeli: Márványsajtsaláta retekkel, pirítóssal
Előétel: Pikáns sonkagombócleves
Főétel: Sonkával töltött bárány burgonyapürével
Desszert: Zserbó
Vacsora: Maradt még a tegnapi sonkából, együk meg!
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi lasagne


HETI MENÜ – 2013. MÁRCIUS 18-24.
Előétel: Gyors paradicsomleves
Főétel: Tűzdelt sertésszűz rösztivel és fokhagymaszósszal
Desszert: Mákos-gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Krémsajtos avokádósaláta

Előétel: Gombás-kolbászos kelbimbóleves
Főétel: Gombás raguval töltött palacsinta
Desszert: Töltött alma
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtos krumplitál

Előétel: Krémes sütőtökleves
Főétel: Csirkecomb mustármártásban, párolt rizzsel
Desszert: Almakompót gyömbérrel és mézzel
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes-tojásos metélt

Előétel: Pikáns leves
Főétel: Borjúszelet sóskamártással
Desszert: Banános pite
Vegetáriánus ajánlat: Sóskamártás pirított burgonyával és buggyantott tojással

Előétel: Burgonyakrémleves rántott borsóval
Főétel: Baconbe tekert halszelet tejszínes brokkolival
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes brokkoli-tojássaláta pirított kenyérkockákkal

Reggeli: Tejeskávé vajaskiflivel, mézzel
Előétel: Boros szilvakrémleves habgaluskával
Főétel: Tormával töltött marhafelsál
Desszert: Túrógombóc diókabátban
Vacsora: Virsli tésztában sütve, egy habzó pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Tésztatáska céklával és kecskesajttal töltve

Reggeli: Bundáskenyér citromos teával
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Zöldfűszeres szűzpecsenye gombaraguval és túrós csuszával
Desszert: Almás-gesztenyés rétes
Vacsora: Cézár saláta sajtos öntettel, pirítóssal és pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-kéksajtos-diós rizottó


HETI MENÜ – 2013. MÁRCIUS 11-17.
Előétel: Zöldséges zöldborsóleves grízgaluskával
Főétel: Citromos sertéskaraj burgonyával
Desszert: Meggyes piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Cikória burgundi módra

Előétel: Márványsajtos leves
Főétel: Baconben pirított sajtos csirkemell
Desszert: Citrusos sajttorta
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos galuska gombával

Előétel: Daragaluska leves
Főétel: Brassói aprópecsenye csalamádéval
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Germknödl (gőzgombóc szilvalekváros töltelékkel)

Előétel: Kelbimbóleves
Főétel: Kapros-tejfölös tökfőzelék sült virslivel
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Kapros-tejfölös tökfőzelék tojáspörkölttel

Reggeli: Kalács vajjal, gyümölcslekvárral és kakaóval
Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Marhapörkölt tarhonyával, ecetes almapaprikával
Desszert: Somlói galuska
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes saláta tojással és olívabogyóval

Reggeli: Virslis lencsesaláta pirítóssal
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Disznótoros párolt lila káposztával, főtt burgonyával
Desszert: Vargabéles
Vacsora: Kacsamájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Gomba Sztroganoff módra

Reggeli: Fűszeres zsemleropogós
Előétel: Almás csirkeaprólék leves
Főétel: Csirkepaprikás galuskával
Desszert: Csokoládés körtetorta
Vacsora: Hússaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt burgonyapürével

HETI MENÜ – 2013 MÁRCIUS 04 - 10.
Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Baconben sült csirkemáj, hasábburgonya, káposztasaláta
Desszert: Gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás laska (táska)

Előétel: Aszaltszilvaleves füstölt hússal
Főétel: Füstölt sertéscomb mustáros mártással
Desszert: Füstöltsajtos pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült karfiol füstölt sajttal

Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Csopaki sertésszelet burgonyakrokettel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-bazsalikomos rizottó

Előétel: Sárgaborsóleves
Főétel: Roppanós cukkinikockák háromféle sajttal
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Roppanós cukkinikockák háromféle sajttal

Előétel: Hamis gulyásleves
Főétel: Göngyölt szelet spagettivel
Desszert: Sült banán
Vegetáriánus ajánlat: Cukkini-tócsni

Reggeli: Csirkemájas rántotta
Előétel: Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Főétel: Fácánsült rukkolasalátával
Desszert: Rétestortácska
Vacsora: Melegszendvics félszáraz rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Dupla rántott sajt párolt rizzsel, tartármártással

Reggeli: Körözöttel töltött paprika friss péksüteménnyel, teával
Előétel: Magyaros laskagombaleves
Főétel: Alföldi batyu gombás rizzsel, zöldsalátával
Desszert: Fánk Ági mama módra
Vacsora: Könnyű saláta tejfölös túróval, pohár muskotályos borral
Vegetáriánus ajánlat: Rakott tészta édesen

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.