Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mákos guba  recept
Mákos guba
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2014. MÁRCIUS 24 - 30.
Előétel: Fűszeres almaleves
Főétel: Tavaszi rizseshús
Desszert: Körtebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos csicsókafelfújt

Előétel: Flädlsuppe (palacsintás marhahúsleves)
Főétel: Bauernschmaus (Osztrák paraszti lakoma) igyunk hozzá egy pohár Almdudlert
Desszert: Tiroli parasztfánk
Vegetáriánus ajánlat: Gőzgombóc szilvalekvárral és mákkal

Előétel: Buggyantott tojásleves kolbásszal
Főétel: Tárkonyos-borsos tokány tarhonyával, káposztasalátával
Desszert: Mini túrós táska
Vegetáriánus ajánlat: Bundás kelkáposzta sajtos gombaraguval

Előétel: Kaszás leves
Főétel: Finomfőzelék tükörtojásos virsligyűrűvel
Desszert: Házi csokipuding meggyel
Vegetáriánus ajánlat: Ropogós zöldséglepény

Előétel: Gesztenyés zellerkrémleves
Főétel: Tortellini zöldborsós raguval
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Fehérboros-kéksajtos tortellini

Reggeli: Pikáns körözött pirítóssal, zöldpaprikával
Előétel: Brokkolikrémleves túrógombóccal
Főétel: Körmös-csülkös pacal hegyes savanyú paprikával
Desszert: Ökörszem
Vacsora: Melegszendvics pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült gomba burgonyakoszorúban

Reggeli: Szalonnás-kolbászos rántotta, rumos tea
Előétel: Raguleves petrezselymes gombóccal
Főétel: Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával
Desszert: Diós-ostyalapos-mézes sütemény
Vacsora: Waldorf-saláta pirított dióval
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos palacsinta


HETI MENÜ – 2014 MÁRCIUS 17-23.
Előétel: Frankfurti krémleves
Főétel: Busa vajban, főtt burgonyával, céklasalátával
Desszert: Egyszerű linzer
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-tofus spagetti

Előétel: Provence-i kertészleves
Főétel: Mustáros sertésdió tejszínes burgonyával
Desszert: Francia csokitorta (Gateau au chocolat)
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszváró quiche

Előétel: Savanyú uborkás raguleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással

Előétel: Tarhonyaleves
Főétel: Stefánia vagdalt párolt zöldségekkel
Desszert: Lúdláb
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges-majonézes céklasaláta

Előétel: Tejszínes-tárkonyos zöldségleves
Főétel: Káposztás cvekedli
Desszert: Vaníliás bundás alma
Vegetáriánus ajánlat: Óriás pizzacsiga

Reggeli: Padlizsánkrém pirítóson, tea
Előétel: Erőleves tojáskocsonya levesbetéttel
Főétel: Körömpörkölt - én belefőtt burgonyával készítem és csípős cseresznyepaprikával, friss kenyérrel tálalom
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Mákosguba felfújt
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt zöldségekkel

Reggeli: Márványkuglóf tejeskávéval
Előétel: Halászlé
Főétel: Túrós csusza
Desszert: Madártej
Vacsora: Sváb krumplisaláta sörrel öblögetve
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsom Tatin


HETI MENÜ – 2014 MÁRCIUS 10 - 16.
Előétel: Brokkolikrémleves sajttal
Főétel: Hurka krumplival és fehérboros savanyú káposztával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Császármorzsa almakompóttal

Előétel: Indiai lencseleves
Főétel: Currys csirke basmati rizzsel
Desszert: Indiai madártej (ras malai)
Vegetáriánus ajánlat: Indiai dahl Ibrahim-módra

Előétel: Betűtésztás paradicsomleves
Főétel: Zúzapörkölt tarhonyával, káposztasaláta
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt tarhonyával, céklasaláta

Előétel: Kukoricakrémleves pirított zsemlekockákkal
Főétel: Carbonnade (marharagu barna sörrel)
Desszert: Rózsafánk
Vegetáriánus ajánlat: Sajt steak salátával

Előétel: Tejes-tejfölös lencseleves virslivel
Főétel: Kecskesajtos-csirkés rakott tészta
Desszert: Pischinger torta
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett kecskesajt medvehagymapestós metélttel

Reggeli: Fonott foszlós kalács vajjal, habos kakaóval
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Töltött pulykamellrolád
Desszert: A legmeggyesebb meggyes pite
Vacsora: Fokhagymás lepényszendvics dúsan töltve, rozé borral öblögetve
Vegetáriánus ajánlat: Brokkoli-karfiol gratin

Reggeli: Füstölt lazacszeletek vajas pirítóson, citromos tea
Előétel: Újházy tyúkhúsleves
Főétel: Borjúpaprikás galuskával
Desszert: Rigó Jancsi
Vacsora: Dióval töltött tojás franciasalátával
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos sült rizsgolyók

HETI MENÜ – 2014 MÁRCIUS 03 – 09.
Előétel: Petrezselyem-krémleves tökmagolajjal
Főétel: Marshall máj hasábburgonyával
Desszert: Almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Savanyú káposztás babsaláta

Előétel: Újhagyma spanyol mártással
Főétel: Madridi húsosfazék
Desszert: Spanyol banános pite
Vegetáriánus ajánlat: Champinones al ajillo (fokhagymás-fűszeres gomba)

Előétel: Vilmoskörte-leves
Főétel: Spenótfőzelék egyszerűen, bundáskenyérrel
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Vitaminbomba-saláta

Előétel: Téli zöldségleves daragaluskával
Főétel: Dubarry sertésszűz habos tört burgonyával, befőttel
Desszert: Női szeszély
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-kéksajtos rizottó

Előétel: Magyaros rizsleves
Főétel: Tojásos nokedli pirított szalonnakockákkal, fejes salátával
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával

Reggeli: Szardíniakrémes pirítós citromos teával
Előétel: Csülkös bableves tárkonnyal
Főétel: A levesben főtt csülök tormával, ropogós friss kenyérrel, pohár borral
Desszert: Vegyes palacsinta, kedvünk szerinti töltelékkel
Vacsora: Guacamole kenyérrel vagy tortillával, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Színes zöldségpüré

Reggeli: Lengyel tojás (zsidótojás), frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Gyöngytyúkleves pisztáciás gombóckákkal
Főétel: Sült harcsa majonézes burgonyasalátával
Desszert: Pozsonyi kifli
Vacsora: Újhagymás-pestós tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tojás párolt petrezselymes rizzsel, apróra vágott lilahagymával

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.