Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Szeptemberi menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 26 - OKTÓBER 02.
Előétel: Frankfurti leves
Főétel: Citromos csirkeszárny friss salátával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni, sok tejföllel meglocsolva

Előétel: Mexikói sajtkrémleves
Főétel: Bárányszegy mexikói módon
Desszert: Mexikói csokis-fahéjas süti
Vegetáriánus ajánlat: Házi tortilla bazsalikommal

Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Lecsó bogyiszlói paprikával
Desszert: Fűszeres sütőtökös pite
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos lecsó

Előétel: Karalábéleves
Főétel: Tejfölös zöldbabfőzelék bélszínrolóval
Desszert: Vegyes fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös zöldbabfőzelék csicseriborsó-fasírttal

Előétel: Kukorica krémleves pirított zsemle kockával
Főétel: Csirke raviolival és kínai kellel
Desszert: Rizsfelfújt gyümölcsöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás ravioli

Reggeli: Virsli tésztában sütve
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Rántott szelet hasábburgonyával, paradicsomsaláta
Desszert: Csokis szőlőbonbon
Vacsora: Csekonics saláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gomba illatos gombás rizzsel

Reggeli: Almás-sajtos szendvics
Előétel: Húsleves velős csonttal
Főétel: Almával sült marhahátszín
Desszert: Gundel palacsinta
Vacsora: Sonkás töltött tojás
Vegetáriánus ajánlat: Almás palacsinta


HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 19 - 25.
Előétel: Kukoricás májgaluskaleves
Főétel: Karfiolrizottó
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos kelkáposztatekercs

Előétel: Vörösboros hagymaleves
Főétel: Kacsa vörösboros mártással
Desszert: Csokoládés hullám vörösboros áfonyalekvárral
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás vörösboros muffinnal

Előétel: Rokfortos-fokhagymás krémleves
Főétel: Zöldbabfőzelék sült kolbásszal
Desszert: Cukormentes gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék tükörtojással

Előétel: Céklás zöldségleves házi nokedlivel
Főétel: Márványsajtos csirke fügével és datolyával
Desszert: Madártej
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-paradicsomos penne

Előétel: Tojásleves
Főétel: Bácskai rizseshús kovászos uborkával
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-babos rizottó

Reggeli: Sajtos csirkemellsaláta
Előétel: Gyors ananászkrémleves
Főétel: Fűszeres báránysült almával
Desszert: Borban futtatott szőlőszemek pirított dióbéllel, vaníliafagylalttal
Vacsora: Vörös bazsalikomos sajtkrémmel töltött paradicsom
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtos töltött paradicsom

Reggeli: Körözöttes szendvics, paradicsommal és főtt tojással
Előétel: Szegfűgombaleves
Főétel: Töltött dagadó burgonyapürével és idénysalátával
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Hamis velő (padlizsánból)
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel


HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 12 - 18.
Előétel: Zellerkrémleves reszelt sajttal gazdagítva
Főétel: Citromos csirke burgonyapürével
Desszert: Angol almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Sült tonhal sajttal

Előétel: Rántott leves pirított kenyérkockával
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Tejbegríz
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tök hasábburgonyával

Előétel: Nyári cukkinisaláta
Főétel: Gombás-paradicsomos sertésmáj friss kenyérrel
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Nyáresti zöldségtekercs

Előétel: Tárkonyos csirkeleves
Főétel: Grillezett burgonya sonkával és gombával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rántott patisszon

Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Sült tészta hússal és zöldséggel
Desszert: Áfonyás gyümölcstorta
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi spagetti vegetáriánusoknak

Reggeli: Színes fejtettbab-saláta
Előétel: Húsleves
Főétel: Böllérláb sült burgonyával, idénysalátával
Desszert: Szőlősgazda palacsintája
Vacsora: Fokhagymás-chilis garnéla tojásos rizzsel
Vegetáriánus ajánlat: Karfiolpuding

Reggeli: Rozmaringos szardíniakrém pirítóssal, teával
Előétel: Vaníliás dinnyekrémleves
Főétel: Fűszeres marhaszelet
Desszert: Karamellkrém úszó szigettel
Vacsora: Majonézes töltike
Vegetáriánus ajánlat: Füstölt pisztráng mini pennével

HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 05 - 11.
Előétel: Zellerkrémleves
Főétel: Marshall máj
Desszert: Fánk pillanatok alatt
Vegetáriánus ajánlat: Almás-habos mákos guba

Előétel: Kacsamellsaláta
Főétel: Halfilé citromos dinnyemártással
Desszert: Jeges dinnyekehely
Vegetáriánus ajánlat: Fetasajtos dinnyesaláta mentával

Előétel: Citromleves kaláccsal
Főétel: Sütőben sült rántott hús, tetszés szerinti körettel és salival
Desszert: Gyümölcsfagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Gyömbéres tepsis burgonya

Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Karalábéval párolt csirkemellfalatok párolt rizzsel
Desszert: Szőlős kehely
Vegetáriánus ajánlat: Rókagombás rizottó zöldborsóval

Előétel: Zöldbableves
Főétel: Krumplis tészta kolbásszal
Desszert: Fehércsokoládés-szedres muffin
Vegetáriánus ajánlat: Grenadírmars (krumplistészta)

Reggeli: Babpástétom pirítóssal
Előétel: Borhableves gorgonzolás rozskrutonnal
Főétel: Bakonyi sertésszelet galuskával
Desszert: Cseh krémes
Vacsora: Kétszer sült csirkemájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Harcsapaprikás bakonyi módon, kapros-juhtúrós galuskával

Reggeli: Kakaós csiga tejjel
Előétel: Gombaleves sajtgaluskával
Főétel: Fűszeres vaddisznókaraj aszaltszilvamártással
Desszert: Barackos-szedres túrótorta
Vacsora: Benedeki pandúr
Vegetáriánus ajánlat: Sajttal töltött bundás zeller

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.