HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 26 - OKTÓBER 02.
Előétel: Frankfurti leves
Főétel: Citromos csirkeszárny friss salátával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni, sok tejföllel meglocsolva
Előétel: Mexikói sajtkrémleves
Főétel: Bárányszegy mexikói módon
Desszert: Mexikói csokis-fahéjas süti
Vegetáriánus ajánlat: Házi tortilla bazsalikommal
Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Lecsó bogyiszlói paprikával
Desszert: Fűszeres sütőtökös pite
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos lecsó
Előétel: Karalábéleves
Főétel: Tejfölös zöldbabfőzelék bélszínrolóval
Desszert: Vegyes fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös zöldbabfőzelék csicseriborsó-fasírttal
Előétel: Kukorica krémleves pirított zsemle kockával
Főétel: Csirke raviolival és kínai kellel
Desszert: Rizsfelfújt gyümölcsöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás ravioli
Reggeli: Virsli tésztában sütve
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Rántott szelet hasábburgonyával, paradicsomsaláta
Desszert: Csokis szőlőbonbon
Vacsora: Csekonics saláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gomba illatos gombás rizzsel
Reggeli: Almás-sajtos szendvics
Előétel: Húsleves velős csonttal
Főétel: Almával sült marhahátszín
Desszert: Gundel palacsinta
Vacsora: Sonkás töltött tojás
Vegetáriánus ajánlat: Almás palacsinta
HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 19 - 25.
Előétel: Kukoricás májgaluskaleves
Főétel: Karfiolrizottó
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos kelkáposztatekercs
Előétel: Vörösboros hagymaleves
Főétel: Kacsa vörösboros mártással
Desszert: Csokoládés hullám vörösboros áfonyalekvárral
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás vörösboros muffinnal
Előétel: Rokfortos-fokhagymás krémleves
Főétel: Zöldbabfőzelék sült kolbásszal
Desszert: Cukormentes gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék tükörtojással
Előétel: Céklás zöldségleves házi nokedlivel
Főétel: Márványsajtos csirke fügével és datolyával
Desszert: Madártej
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-paradicsomos penne
Előétel: Tojásleves
Főétel: Bácskai rizseshús kovászos uborkával
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-babos rizottó
Reggeli: Sajtos csirkemellsaláta
Előétel: Gyors ananászkrémleves
Főétel: Fűszeres báránysült almával
Desszert: Borban futtatott szőlőszemek pirított dióbéllel, vaníliafagylalttal
Vacsora: Vörös bazsalikomos sajtkrémmel töltött paradicsom
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtos töltött paradicsom
Reggeli: Körözöttes szendvics, paradicsommal és főtt tojással
Előétel: Szegfűgombaleves
Főétel: Töltött dagadó burgonyapürével és idénysalátával
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Hamis velő (padlizsánból)
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel
HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 12 - 18.
Előétel: Zellerkrémleves reszelt sajttal gazdagítva
Főétel: Citromos csirke burgonyapürével
Desszert: Angol almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Sült tonhal sajttal
Előétel: Rántott leves pirított kenyérkockával
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Tejbegríz
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tök hasábburgonyával
Előétel: Nyári cukkinisaláta
Főétel: Gombás-paradicsomos sertésmáj friss kenyérrel
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Nyáresti zöldségtekercs
Előétel: Tárkonyos csirkeleves
Főétel: Grillezett burgonya sonkával és gombával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rántott patisszon
Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Sült tészta hússal és zöldséggel
Desszert: Áfonyás gyümölcstorta
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi spagetti vegetáriánusoknak
Reggeli: Színes fejtettbab-saláta
Előétel: Húsleves
Főétel: Böllérláb sült burgonyával, idénysalátával
Desszert: Szőlősgazda palacsintája
Vacsora: Fokhagymás-chilis garnéla tojásos rizzsel
Vegetáriánus ajánlat: Karfiolpuding
Reggeli: Rozmaringos szardíniakrém pirítóssal, teával
Előétel: Vaníliás dinnyekrémleves
Főétel: Fűszeres marhaszelet
Desszert: Karamellkrém úszó szigettel
Vacsora: Majonézes töltike
Vegetáriánus ajánlat: Füstölt pisztráng mini pennével
HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 05 - 11.
Előétel: Zellerkrémleves
Főétel: Marshall máj
Desszert: Fánk pillanatok alatt
Vegetáriánus ajánlat: Almás-habos mákos guba
Előétel: Kacsamellsaláta
Főétel: Halfilé citromos dinnyemártással
Desszert: Jeges dinnyekehely
Vegetáriánus ajánlat: Fetasajtos dinnyesaláta mentával
Előétel: Citromleves kaláccsal
Főétel: Sütőben sült rántott hús, tetszés szerinti körettel és salival
Desszert: Gyümölcsfagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Gyömbéres tepsis burgonya
Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Karalábéval párolt csirkemellfalatok párolt rizzsel
Desszert: Szőlős kehely
Vegetáriánus ajánlat: Rókagombás rizottó zöldborsóval
Előétel: Zöldbableves
Főétel: Krumplis tészta kolbásszal
Desszert: Fehércsokoládés-szedres muffin
Vegetáriánus ajánlat: Grenadírmars (krumplistészta)
Reggeli: Babpástétom pirítóssal
Előétel: Borhableves gorgonzolás rozskrutonnal
Főétel: Bakonyi sertésszelet galuskával
Desszert: Cseh krémes
Vacsora: Kétszer sült csirkemájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Harcsapaprikás bakonyi módon, kapros-juhtúrós galuskával
Reggeli: Kakaós csiga tejjel
Előétel: Gombaleves sajtgaluskával
Főétel: Fűszeres vaddisznókaraj aszaltszilvamártással
Desszert: Barackos-szedres túrótorta
Vacsora: Benedeki pandúr
Vegetáriánus ajánlat: Sajttal töltött bundás zeller
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.