Zsemlegombóc
Mákos guba
Epres blondie
Farsangi szalagos fánk
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus kuglóf
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rakott zöldbab darált hússal
Dubarry-csirkemell
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kínai szezámmagos csirke
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Körömpörkölt csülökkel
Hagymás rostélyos
Finomfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Péksuli

Szabi a pék elárulja, melyik a kedvenc péksüteménye

Péksuli Szabival: medvehagymás gyökérkenyér
Az ország pékje, Szabadfi Szabolcs pazar péksüteményekkel örvendeztet meg bennünket, de vajon melyik pékáru az ő kedvence? A Mindmegettének elárulta, melyiket készíti saját magának a leggyakrabban.

Szabadfi Szabolcs az ország pékje, megmutatta már nekünk, hogy készül a vajas pogácsa, a ropogós héjú zsemle, a kovászolt kenyér, a sós kalács, a foszlós rozscipó, a klasszikus lekváros bukta, vagy a mesés tejes kifli.

Egyértelmű, hogy Szabi a pék imádja elkészíteni ezeket az illatos, ropogós, foszlós péksüteményeket, de vajon melyik a kedvence? Ő melyik pékárut veszi le legszívesebben a saját pultjáról? Erről kérdeztük most.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.