Panírozd be és rántsd ki a tejbegrízt – nem hiszed el, mi lesz belőle!

Ami be van panírozva, az rossz nem lehet – szoktuk mondani, de valójában ekkor legtöbben húsra, sajtra vagy zöldségekre gondolnak. Édességek kapcsán nemigen jut eszünkbe a tojásos-lisztes-zsemlemorzsás bundázás – ahogy az mindjárt kiderül: elég helytelenül! Van ugyanis egy desszert, aminek az élvezeti értéke jelentősen növelhető, ha kirántják, ez pedig nem más, mint a tejbegríz! Hogy hogyan lehet egy kását bepanírozni? Ahogy a puliszkából sütés nélküli süteményt készíteni: jó sűrűre főzni, megvárni amíg megdermed, majd egy éles késsel egyforma darabokra vágni, és – mint a ránott húst – bebundázni, majd kisütni! Végül mehet rá fahéjas porcukor, eperlekvár vagy vaníliapuding, és már falhatjuk is! Íme a tökéletes recept:
A panírozáshoz:
Elkészítése:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.