Kolbászhoz, húshoz:
Kevés olajon megpárolunk 1 felaprított hagymát, 50 dkg hámozott paradicsomot, néhány chilikarikát, és sóval meg cukorral ízesítve összeforraljuk.
Halhoz:
Kemény habbá verünk 250 g tejszínt 1 ek habfixálóval, majd elkeverjük 3 ek tormával (esetleg ízlés szerint 1-2 ek vörösáfonya- vagy ribizlidzsemmel).
Pirítóshoz:
Összekeverünk 2-3 dkg reszelt edami sajtot 20 dkg natúr krémsajttal és 3 ek tejszínnel. Sóval, borssal, csipetnyi őrölt köménnyel fűszerezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.