Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Puncstorta  recept
Puncstorta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Praktikus

Konyhai alaptechnikák - 3. rész: így blansírozz, posírozz és gőzölj!

Konyhai alaptechnikák - 3. rész blansírozás posírozás gőzölés
Milyen is az, amikor julienne-re van vágva a répa? És pontosan hogyan kell kockára vágni? Mi az a blansírozás, a konfitálás, és hogyan posírozzuk tökéletesre a tojást? A ma induló háromrészes, a Culinary Institute Europe-pal közös videósorozatunkból most mindezt megtudhatod - sőt, még sokkal többet is! Jöjjön 3 fontos eljárás, ami forró vízzel készül!

Mit jelent a blansírozás? És milyen az, amikor julienne-re szeletelünk? Mit jelent pontosan a gőzölés, és miben más a posírozás? A leggyakoribb konyhai technikákat gyűjtöttük össze, hogy megkönnyítsük a munkát. Videóinkban bemutatjuk nektek az alaptechnikákat. Innentől mindent könnyedén használni tudtok. Íme!

Posírozás, blansírozás, gőzölés: mi a különbség? Konyhai alaptechnikák következnek!
Posírozás, blansírozás, gőzölés: mi a különbség? Konyhai alaptechnikák következnek!

1. Konyhai alaptechinka: Gőzölés

2. Konyhai alaptechnika: Blansírozás

3. Konyhai alaptechnika: Posírozás

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.