Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Praktikus

Konyhai alaptechnikák - 3. rész: így blansírozz, posírozz és gőzölj!

Konyhai alaptechnikák - 3. rész blansírozás posírozás gőzölés
Milyen is az, amikor julienne-re van vágva a répa? És pontosan hogyan kell kockára vágni? Mi az a blansírozás, a konfitálás, és hogyan posírozzuk tökéletesre a tojást? A ma induló háromrészes, a Culinary Institute Europe-pal közös videósorozatunkból most mindezt megtudhatod - sőt, még sokkal többet is! Jöjjön 3 fontos eljárás, ami forró vízzel készül!

Mit jelent a blansírozás? És milyen az, amikor julienne-re szeletelünk? Mit jelent pontosan a gőzölés, és miben más a posírozás? A leggyakoribb konyhai technikákat gyűjtöttük össze, hogy megkönnyítsük a munkát. Videóinkban bemutatjuk nektek az alaptechnikákat. Innentől mindent könnyedén használni tudtok. Íme!

Posírozás, blansírozás, gőzölés: mi a különbség? Konyhai alaptechnikák következnek!
Posírozás, blansírozás, gőzölés: mi a különbség? Konyhai alaptechnikák következnek!

1. Konyhai alaptechinka: Gőzölés

2. Konyhai alaptechnika: Blansírozás

3. Konyhai alaptechnika: Posírozás

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.