Klasszikus grízgaluska leves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Zsemlegombóc
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Tojásos nokedli fejes salátával
Kijevi csirkemell rizibizivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Vadas marha
Farsangi szalagos fánk
Káposztás tészta egyszerűen
Kínai szezámmagos csirke
Dödölle - az eredeti recept
Babgulyás
Finomfőzelék
Dubarry-csirkemell
Hagymás rostélyos
Mákos guba
Praktikus

Konyhai alaptechnikák - 1. rész: így vágd tökéletes julienne-re, kockára vagy rondéra a zöldséget!

Konyhai alaptechnikák - 1. rész: így vágd tökéletes julienne-re, kockára vagy rondéra a zöldséget!
Milyen is az, amikor julienne-re van vágva a répa? És pontosan hogyan kell kockára vágni? Mi az a blansírozás, és hogyan posírozzuk tökéletesre a tojást? A ma induló háromrészes, a Culinary Institute Europe-pal közös videósorozatunkból most mindezt megtudhatod - sőt, még sokkal többet is! Első részben aprítunk, mégpedig 10-féle képpen!
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.