Valószínű, hogy ezt az oldalt használod a leggyakrabban a sajtreszeléshez. Ez az oldal kiváló a kemény sajtok finom forgácsolásához, hogy megszórd vele a pizzát, vagy a melegszendvicset. A sajtreszelésen kívül használhatod csokireszelésre is ezt az oldalt, de kenyérmorzsákat is készíthetsz száraz, vagy pirított kenyérből.
Ez az a másik oldal, amelyet a legtöbbször használunk még. A nagyobb lyukakon is lereszelhetjük a sajtot, a kemény sajtok mellett a lágyakat is. Hogy utóbbi könnyebb legyen reszelni, nem árt, ha egy kicsit a fagyasztóba teszed. A nagylyukú reszelőt használjuk akkor is, ha almát vagy cukkinit reszelünk pitéhez, muffinhoz, süteményhez. Kiválóan hasznát vesszük tócsni készítéskor krumplireszelésre is, vagy, ha salátába répa-, vagy céklacsíkokat szeretnénk.
Ezt az oldalt sokan azért nem szeretik, mert nem egyszerű tisztítani. Pedig nagyon jó citromhéj, fokhagyma, szerecsendió reszelésre, sőt a megkeményedett barna cukrot is porrá apríthatod ezen az oldalon.
Nem feltétlenül a legélesebbek ezek a szelető rések, de viszonylag kis mennyiségű élelmiszer reszelésére kiválóan alkalmasak. Használhatod uborkasaláta készítéshez, de szép sajtszeleket is vághatsz vele a saláta tetejére.
Magát a teljes eszközt is tudod használni például sütéskor. Ha a reszelő alján van gumi, vagy szilikonszalag, azt távolítsd el, a reszelővel pedig tudsz formát szaggatni például kekszsütéskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.