Elkészítés: Egy edényben az olajat megforrósítom, beleszórom a darált római köményt és az édesköményt, majd megpirítom, ezután a felkarikázott chilit adom hozzá, majd a megpucolt, felkockázott almát. Sózom, majd fűszerezem gyömbérrel, kurkumával, fahéjjal, és felöntöm a fél dl vízzel. Állandóan kevergetem, majd hozzáadom a többi fűszert is és a cukrot. A lángot közepesre veszem, majd a ribizlit is belekeverem.
12-15 perc alatt készre főzöm, tiszta üvegbe töltöm, és a hűtőbe teszem, 1 hétig eltartható. Sültek mellé tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.