Elkészítés: Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és cikkekre szeleteljük. A vízzel és a citrom levével kevés ideig pároljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a narancshéjat és a vaníliás cukrot. Összeforraljuk egy kevés ideig. A lapzselatint 5 percig hideg vízben áztatjuk, majd kicsavarjuk, és a meleg almamasszához adjuk. Jól elkeverjük. Hideg helyre tesszük. Dermedés előtt hozzáadjuk a rumot és a felvert tejszínt. Kivizezett őzgerinc formába simítjuk. 2-3 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt kiborítjuk, de előtte egy pár másodpercre a formát forró vízbe mártjuk, mert így könnyebb kiborítani az almakrémet. Meggy- vagy málnasziruppal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.