Elkészítés: Majonézzel bekenem a csirkemellet, és hagyom 2 órát állni. Kivajazom a tálat, meghintem 2-3 db picire vágott fokhagymával, ráteszem a megborsozott csirkemelleket, és felöntöm a húslevessel annyira, hogy ne takarja el. Minden szelet húsra teszek egy lehámozott, félbevágott almát, és beteszem a 200 fokos sütőbe. Amikor a hús majdnem puha /kb. 15-20 perc/, meglocsolom az almák tetejét tejszínnel, és még 8-10 percre visszateszem sülni. A tálban tálalom, mert a látvány is gyönyörű. Leginkább krumplipürével kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.