Elkészítés: A krumplit kockára vágva megsütöm. Ha nem túl öreg a krumpli, akkor előbb érdemesebb megfőzni, jól lecsöpögtetni, és utána olajban kisütni. Az almákat megpucolva, kockára vágva a krupmli mellé rakom, amikor a krumpli már jól átsült, és csak pirulnia kell. A hagymát karikára vágom, és a végén rakom a krumpli mellé sülni. Fűszerezem ízlés szerint.
Másik változata, amikor egy kicsi pirospaprikát és nagyon kevés paradicsompürét /kb. evőkanálnyit/ rakok hozzá. Szép színes, ízletes szaftja van.
Sült húsok mellé nagyon finom, de akár bele is lehet tenni a hűst, hogy együtt süljenek. Ekkor viszont tepsiben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.