Elkészítés: 1 dl tejet elkeverünk a tojásokkal, 1 kanálka porcukorral, teszünk bele 25 dkg lisztet, jól eldolgozzuk, és föleresztjük annyi tejjel vagy szódavízzel (vagy éppen keverve), hogy se híg, se sűrű ne legyen.
Jól összekeverjük, hozzáadjuk az olajat is, ettől lesz gyenge a tésztája.
A meghámozott almát lereszeljük, kevés fahéjas cukorral megszórjuk, majd a levét kifacsarjuk, és a palacsintatésztához keverjük. Ha sűrű lenne, akkor tejet vagy vizet keverünk hozzá.
A palacsintákat kisütjük,elég vastag tésztája lesz. Nagyon finom.
Porcukorral elkevert dióval töltöttem, de tölthető mással is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.