A lisztet a sütőporral, csipet sóval, a cukorral elkeverem. Elmorzsolom benne a margarint.
Hozzáadom a tojássárgákat, majd kanalanként a tejfölt (amennyit felvesz a liszt, ez lehet egy kis pohár vagy picit kevesebb).
A töltelékhez az almát meghámozom, lereszelem. A levét lecsöpögtetem. Ízlés szerint cukorral és fahéjjal ízesítem.
A tésztát ketté választom. Egyiket kinyújtom, tepsibe teszem, villával megszurkálom, búzadarával picit megszórom, majd ráöntöm a tölteléket és szépen eloszlatom rajta.
Ismét pici búzadarával megszórom.
Kinyújtom a tészta másik felét is, ráteszem a töltelékre. Villával megszurkálom ismét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.