Elkészítés: Meghámozom, lereszelem az almát, és félreteszem. A lisztet, a margarint, a cukrot, a 2 egész tojást összedolgozom. Gyúródeszkán addíg gyúrom, míg összeáll. Aztán ujjnyi vastagra nyújtom. Egy közepes méretű lapos jénai tálba teszem úgy, hogy a jénai falát is a tésztával bélelem. Meghintem a tésztát morzsával (ez szívja fel az alma levét sütés közben). Belerakom a reszelt almát. Díszítésképp a maradék tésztából derelyevágóval csíkokat vágok, és rácsosan az alma tetejére teszem. Középmeleg sütőben sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.