Összekeverjük a páclé anyagait, és a levesben megfőzött kacsát, feldarabolva a páclébe tesszük,
minimum fél órára (a combokat egészben, melleket 2 ujjnyi darabokra vágjuk.)
Az ananászt lecsöpögtetjük, 3-4 körszeletet egészben hagyunk, a többit kisebb darabokra vágjuk. A hagymát csíkokra, a gyömbért pálcikákra vágjuk.
A húsdarabokat erős tűzön, kevés forró olajon ropogós pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a hagymát és az aprított ananászt.
Az ananász lében elkeverjük a lisztet, a húshoz adjuk a gyömbérrel együtt. Folyamatosan sűrűsödésig keverjük.
Forrón tálaljuk, ananász körszelettel, koriander/pet-
rezselyem zöldel díszítjük.
Körete natúr rizs, de finom a sült burgonya gerezdekkel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.