Elkészítés: A piskótához a tojások sárgáját kikeverem a cukorral, a vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával. Hozzáadom a vizet, összekeverem, majd a lisztet és a sütőport is hozzádolgozom. A tojások fehérjét kemény habbá verem, és a tésztához forgatom. Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe simítom, 180 fokon kb. 1/2 órát sütöm.
Közben a krémhez a tojások sárgáját kikeverem a vaníliás cukorral és porcukorral, majd hozzáadom a mascarpone sajtot. A tojásfehérjéket felverem, a sajtkrémhez forgatom.
A kihűlt piskótát kettévágom, a krém felével megtöltöm, teleszórom a darabolt ananásszal, ráhelyezem a másik piskótalapot, és a maradék krémmel megkenem.
Tálaláskor a kockázott sütit kakaóporral díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.