Elkészítés: A rizst megmossuk, nyeles lábasban vagy mély serpenyőben forró olajon átforgatjuk. Felöntjük vízzel és borral, fűszerezzük. Felforraljuk, majd a legkisebb lángon, takarékon, fedő alatt, időnként kevergetve puhára főzzük. A megfőtt rizst 20 percig fedő alatt pihentetjük.
Közben elkezdjük a pulykát is. A pulykamellet megmossuk, kockára vágjuk. Mély serpenyőben vajat melegítünk, elkezdjük rajta sütni a húst, sózzuk, borsozzuk. A kifehéredett húshoz levével együtt adjuk hozzá az ananászt. Tovább főzzük. A tejszínnel elkeverjük a curryt, a kurkumát, a gyömbért és a szójaszószt, majd felöntjük vele a húst. Puhára főzzük, és megvárjuk amíg a szósz besűrűsödik.
Rizzsel tálaljuk. A rizst díszíthetjük korianderrel vagy petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.