Elkészítés: A krémhez a 4 tojás sárgáját 6 kanál cukorral 1,5 evőkanál liszttel, a tejjel és 3 kávéskanál zselatinnal felfőzünk. Ha kihűlt, hozzáadunk 4 dl felvert tejszínt és az ananász levét.
Egy kicsivel nagyobb lábast, mint a piskóta kibélelünk celofánnal. Az alját lerakjuk az ananász 1/3-ával, ráöntjük a krém 1/3-át, és rátesszük az első szelet piskótát, amelyet kis rummal meglocsolunk. Ezt a folymamtot kétszer megismételjük. A felső lap üres marad, ez lesz a torta alja.
3-4 órára hűtőbe tesszük, majd tortástálra borítjuk, és ha szükséges, alkalomhoz illően díszítjük. (pl. gyertya, karácsonyi gyöngyök, stb.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.