Elkészítése: A tepertőt ledarálom, az ecettel összekeverem, majd 20 dkg liszttel összegyúrom. Az élesztőt a tejben felfuttatom, és 50 dkg liszt közepébe öntöm. Hozzáadom a 3 tojássárgáját, sót, és jól összedolgozom. Megkelesztem, majd vékonyra kisodrom. Rákenem a tepertőt, 1/2 órát pihentetem. Kisujjnyira nyújtom, hajtogatom, 1/4 órát pihentetem, még kétszer hajtogatom, a harmadik nyújtásnál kiszaggatom, tojással megkenem, és előmelegített sütőben megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.