Elkészítés: A zellert karikázd, az almát és a sajtot pedig kockázd fel, és rögtön locsold meg citromlével, hogy ne barnuljon meg az alma. Ezután mehet hozzá a durvára reszelt sárgarépa.
Az öntethez keverj össze 2 evőkanál olívaolajat 1 evőkanál mézzel, és keverd a salátába. Kóstold meg, és igazíts az ízesítésen, ha szükséges.
A diót aprítsd fel, és forró, száraz serpenyőben pirítsd meg, majd szórd a salátád tetejére.
Kb. 4 személyes adag. Nagyon ízletes saláta önmagában is, de grillcsirke mellé is finom köret!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.