Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a lisztet, a kétféle cukrot, a sót és a reszelt narancshéjat. A hideg margarint darabokra vágjuk, és a tojássárgájával, valamint 1-2 kanál tejföllel együtt a lisztes keverékhez adjuk. Az egészet jó alaposan összegyúrjuk, majd 1 órára betesszük a hűtőbe pihenni.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A masszából kis gombócokat formázunk, majd kissé ellapítjuk, és az ujjunkkal kis mélyedést nyomunk a tetejébe.
Sütőpapírral bélelt tepsibe pakoljuk, majd 1-1 kávéskanál lekvárt teszünk a mélyedésbe, és körülbelül 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Finom, omlós kis kekszek lesznek. Kávé, tea mellé ideális nassolnivaló. Kekszes dobozban napokig eltarthatók.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.