Elkészítés: 4 tojás sárgáját 12 dkg cukorral, 20 dkg margarinnal kikeverünk, 50 dkg lisztet, 1 egész sütőport teszünk bele, tejjel összegyúrjuk. A tésztát 3 részre osztjuk, de az egyik nagyobb legyen, mint a másik kettő. Zsírozott, lisztezett tepsi hátán megsütjük. A töltelékhez a legvastagabb lapot összetörjük, 2 dl forró vaníliás tejet öntünk rá, ehhez jön 1 rumaroma. 10 dkg margarint 18 dkg porcukorral kikeverünk, adunk hozzá 2 evőkanál kakaóport, ezután a két masszát összekeverjük, a lapok közé betöltjük. A mázhoz 4 tojás fehérjéből 18 dkg porcukorral gőz felett nagyon kemény habot verünk, a felső lapra simítjuk, megszórjuk tortadarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.