Elkészítés: A felkockázott hagymát zsíron megpirítom, majd a húsokat és fűszereket hozzáteszem, és 20 perc alatt kevergetve átsütöm. Ráteszem a darabokra tépett zsemlyét, összekeverem a hússal, és hagyom kihűlni. Utána a tojásokat és a mustárt is hozzákeverem, az egészet botturmixal pépesítem. Egy zsírral kikent fedeles sütőtálba halmozom a felét, majd szépen elrendezem a májakat, majd befedem a maradék húskrémmel. 180 fokon 1-1,5 órát lefedve sütöm. Hidegen, melegen finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.