Elkészítés: A karaj felső, bőrös részét éles késsel kereszt alakban bevágjuk, így sütéskor szépen kinyílik. 2 db marhahúsleves kockát elkeverünk az olajjal, a zúzott fokhagymával és a köménymaggal. A hús alsó részét ezzel a páclével bekenjük, és fél órát érleljük. Közben egy nagyobb tepsibe tesszük az ujjnyi vastagra vágott burgonyát és vöröshagymát, ráöntjük a megmaradt páclevet, és a tetejére tesszük a karajt. Közepesen meleg sütőbe tesszük, és amikor a hús külső része megpirult, ráöntjük a maradék leveskockából készített húslevest. Folyamatos locsolgatás mellett addig sütjük, amíg a hús megpuhul. A sütés befejezése előtt 15 percig már ne locsoljuk, így a bőre ropogóssá válik, és aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.