Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát a zsírban megfonnyasztjuk.
Az előzőleg vízben áztatott zsemlét kinyomkodjuk, összekeverjük a tojással, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, ízesítjük sóval, fehérborssal, majoránnával, végül hozzáadjuk a megfonnyasztott vöröshagymát. Jól összedolgozzuk, és hozzáadjuk az aszalt gyümölcsöket.
A csirkecombokat megtisztítjuk, és a bőre alá betöltjük az aszalt gyümölcsös tölteléket. A combokat tepsibe helyezzük, forró zsírral meglocsoljuk, végül előmelegített sütőben készre sütjük.
Tálaláskor burgonyapürét adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.