Elkészítés: Kivajazott tepsibe vagy jénaiba szép sorban lerakjuk a sós-fokhagymás tejben pácolt csirkemelleket, beterítjük a vörösborban felfőzött aszalt szilvával /mikróban pár perc alatt is tökéletes lesz/ , leöntjük a besamellel /én ehhez hamis besamellt csinálok, kevés vajon világosbarnára pirítom a lisztet és felöntöm tejszínnel, sózom, egy pici szerecsendió bele, és hamar elzárom, hogy ne legyen túl sűrű/. Reszelt sajttal beborítjuk, alufólia alatt kb. 20 percig a sütőben sütjük, további 10 percig az alufóiát levéve rápirítjuk a sajtot. Mi fűszeres krumplival szeretjük a legjobban /meghámozott és feldarabolt krumplit kiolajozott tepsiben ízlés szerint fűszerezve - pl só, bors, olasz fűszerek + egy ici-pici chili - néha összerázva megsütjük, kívül megsül, de a belseje puha marad/, de krumplipürével vagy rizzsel is tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.