Elkészítés: A pulykacomb bőrét felfejtem a csont tetejéig és a húst a csont körül levágom. A csont köré helyezem az aszalt szilvát és a szalonnát, a húst kissé megborsozom, igen enyhén sózom, mert a szalonna sós. Ezek után a húst visszateszem a csont köré, ráhúzom a bőrt, így ismét comb formájú lesz. Kevés olajjal tepsibe teszem, aláöntök kb. 1 dl vörösbort, és lefedve lassú tűzön sütöm kb. 50 percig. Ezután fedél nélkül megpirítom a tetejét, hogy a bőre jó ropogós legyen. Én krumplipürével és almakompóttal szeretem, de savanyúsággal is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.