Leturmixoljuk az avokádót a joghurttal, a fehér hagymával, a fokhagymával, az összetört korianderrel és a sóval. Felöntjük a zöldség alaplével, majd ízesítjük lime-mal vagy citrommal.
Hűtőbe tesszük a levest, s hidegen tálaljuk. Tálaláskor esetleg zöld korianderrel és tortilla chips-szel lehet díszíteni.
Megjegyzés
Amikor először csináltam, akkor a felnőtt lányom azt mondta, hogy ez bármelyik osztályon felüli étteremben is nagy sikert aratna. Nálunk - főleg nyáron - mindenki imádja!
A receptet Szkati, a fotót Mimi küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.