Elkészítés: A bőrös malacsülthöz először elkészítjük az ázsiai pácot: egy tálban alaposan összekeverjük az aprított fokhagymát a fűszerekkel, a mézzel, kevés ecettel és olajjal.
A hús bőrös felét beirdaljuk, és alaposan bemaszírozzuk a pác felével, majd hagyunk későbbre is. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, amikor már jó forró az olaj, akkor a bőrös felével lefelé a serpenyőbe tesszük a húst, pár perc alatt megkapatjuk, majd megfordítjuk, és a húsos részt is kicsit elősütjük. Ezután bőrös felével felfelé egy tepsibe helyezzük. 190 fokra előmelegített sütőben először alufóliával letakarva pároljuk kb. 45 percig, majd mikor már a hús puhul, levesszük a fúliát, újabb adag pácot kenünk rá, aláönthetünk kevés vizet, ha szükséges, és további 30-35 percig sütjük, amíg szép piros lesz a bőre, és omlós a húsa.
A húst hagyjuk kihűlni. A bőrt külön levághatjuk és felcsíkozhatjuk, a húst rostjaira tépkedjük. A tepsiben maradt szaftot kis szószos tálkában külön kínáljuk.
Egy tálba halmozzuk külön a leveleire szedett jégsalátát, az aprított koriandert/petrezselymet és egy kis tálkába az édes chilimártogatóst, a pecsenyelevet is kínálhatjuk mellé mártogatni.
Mindenki magának készítheti a tekercseket úgy, hogy salátalevélbe szed egy adag húst, megszórja friss zöldfűszerrel. Meglocsolhatjuk kevés zöldcitrom levével. A salátalevelet feltekerjük, akárcsak a töltött káposztalevelet, és édes chiliszószba mártogatva azonnal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.