Előkészítés: A lencsét a babérlevéllel addig főzzük, amíg a lencse megpuhul, majd lecsepegtetjük, és állni hagyjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A 4 db körtét meghámozzuk, félbevágjuk, magházát mélyen kivágjuk. A maradék 40 dkg körtét meghámozzuk, kockára vágjuk.
Elkészítés: Az olajon a hagymát megfonnyasztjuk a mazsolával. Hozzákeverjük a curryt, és további 1 percig főzzük. Hozzáadjuk a cukrot, a lencsét, és jól összekeverjük. Beletesszük a körtedarabokat és a babot, és ismét átkeverjük. A fél körtedarabokban elosztjuk a babos keveréket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.