Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral es vajjal habosra mixeljük, kanalanként hozzáadjuk a kakaót, rumot. A fehérjét a csipetnyi sóval keményre verjük és hozzáadjuk a kakaós-rumos masszához. (sűrűbb de kenhető krém kell hogy legyen). A forma aljára és oldalára szorosan egymás mellé lerakjuk a piskótákat, rákenünk a krémből, banánkarikakat helyezünk rá, majd ismét krémet és babapiskótát teszünk rá. A forma nagyságától függően 2-3 réteget rakhatunk le. A babapiskótával fejezzük be, fedjük le ezüstpapírral és tegyük 24 órára hűtőbe.
Tálalás előtt kifordítjuk a formából és díszítjük. Ízlés szerint ízesíthetjük tejszínhabbal, gyümölccsel, reszelt csokival.
Személyes hozzáfűzés: Nagyon finom hűsítő torta a melegebb napokra, és a gyerekek imádják. Hűtőben tálalva 4-5 napig is eláll, és istenien összeérik. Le is lehet fagyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.