Elkészítés: A csokis pudingot összevegyítjük a tejjel, és folytonos kevergetéssel sűrűre felfőzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk az olvasztott
étcsokoládét, a cukrot, a vajat, és robotgéppel jól eldolgozzuk.
Egy tálcára sorba rakjuk a babapiskótákat úgy, hogy előtte mindegyiket megmártjuk a kakaóban. Ha egy sort kiraktunk, rákenjük a krémet, majd újabb piskótasor, illetve krém következik. Az oldalát is kenjük be krémmel!
A tetejét 3 piskótával, tejszínhabbal és reszelt vagy olvasztott csokoládéval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.