Elkészítés: 30 dkg lisztet, 5 dkg margarint, 10 dkg porcukrot, 1 evőkanál kakaót, 1 tojást, 1 dkg szalalkálit (amit előzőleg tejben feloldottunk) összegyúrva lágy tésztát kapunk, 2 lapot sütünk belőle.
A töltelék:
5 dl tejet 6 evőkanál liszttel sűrű péppé főzünk. 30 dkg margarint 30 dkg porcukorral, vanilíás cukorral, 1 dl rummal habosra keverünk. A két masszát összekeverjük. Az alsó lapot lekenjük a krém felével, rumos tejbe áztatott babapiskótával betakarjuk a krémet, a krém másik felét elsimítjuk a piskótán, majd rátesszük a másik lapot, és ezt súllyal lenyomjuk.
A mázhoz a hozzávalókat felmelegítjük, jó sűrűre főzzük, majd bevonjuk vele a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.