Elkészítés: A kukoricáról a végét levágom, a felső leveleket és a bajszot eldobom. A megmaradt leveleket leszedem, a csöveket kettévágom.
A levelek felével kibélelek egy lábast, ráhelyezem a kukoricákat, s levelekkel befedem. Feleresztem vízzel, sózom, és felteszem főni. Forrástól számított 15 percig főzöm lassú tűzön, majd elzárom a tűzhelyt, s hőntartáson hagyom.
Amikor kihűlt, bekenem mustárral, megszórom borssal, s betekerem baconszeletekkel. Grillserpenyőben, olajon pirítom 180 C fokon hőlégkeverésen 30 percig, majd grillfokozaton 200 C fokon további 15 percig.
Szeletelt paradicsommal, ketchuppal és chiliszósszal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.