Elkészítés: A karajt vékony szeletekké klopfoljuk, s megszórjuk ételízesítővel és sóval, majd bedörzsöljük zúzott fokhagymával. Ezután mindegyikre 1-1 szelet bacont fektetünk és 1 vékony szelet vöröshagymát teszünk.
A húst felgöngyölve vastagon kizsírozott tepsibe rakjuk szorosan egymás mellé. A tepsit alufóliával befedjük, és kb. 35 percig közepes tűznél sütjük. Az alufóliát levéve a tekercseket összetoljuk.
A tejfölbe pici sót teszünk, ráöntjük, majd reszelt sajttal megszórjuk. Kb. fél óra alatt pirosra sütjük.
Köretként rizibizit adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.