Elkészítés: A bacont, a pórét és a füstölt sajtot apró kockákra vágjuk.
A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük.
A bacont kipirítjuk, és szűrőn lecsepegtetjük. A túrót elkeverjük a tejföllel, a póréhagymával, a füstölt sajttal, a baconnel, sóval /ha szükséges/ és borssal. A túrós krémet a gombafejekbe töltjük, és 2-2 hasonló méretűt összeragasztunk.
A gombafejeket duplán bepanírozzuk /liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa/, és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Tetszőleges köretet, tartármártást kínálhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.