Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, és olajon megdinszteljük, rádobjuk a kockázott paradicsomot és paprikát. Kicsit együtt dinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről, és a fűszereket beletesszük. Picit többet, mint egy pörköltbe, mert a rizs is fel fogja az ízeket szívni magába. Rátesszük a hús, fehéredésig kavargatva *pörköljük*. Felöntjük vízzel, és forrástól számítva 1 óra 40 percig főzzük, majd a megmosott rizs beletesszük, 3 bögre vízzel felöntjük, összekeverjük. 10 perc főzés után megkavarjuk, majd még 10 percig főzzük. Lekapcsoljuk a gázt, konyharuhával letakarjuk, és így hagyjuk fél órát pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.