Elkészítése: Az olajat, a cukrot, a sót a felmelegített vízzel elkeverjük, hozzávegyítjük az élesztőt, és körülbelül tíz percig pihentetjük. Amikor már szépen feljött, beleütjük a tojást. A lisztet megfelelő edénybe szűrjük, összedolgozzuk az élesztős keverékkel, meglisztezett deszkán meggyúrjuk. Tíz-tizenöt perc alatt könnyű tésztát kapunk. Langyos helyen duplájára kelesztjük, majd lisztezett deszkán újra gyúrjuk. Amikor érezzük, hogy sima és rugalmas, tizenkét egyenlő szeletre vágjuk. Egy-egy szeletből kis hengert, majd gyűrűt formálunk, a két végét megnedvesítjük, és egymáshoz tapasztjuk. Lefödve újabb tíz percig kelesztjük. Egyenként lobogóan forró vízbe dobjuk, s addig főzzük, míg fel nem bukkannak. Lapátkanállal kiemeljük, megolajozott tűzálló tálba tesszük, és előmelegített sütőben körülbelül húsz percig aranybarnára sütjük. Szezámmaggal megszórva igazi keleti csemege.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.