Elkészítés:A húst szeleteljük, egyik oldalán ételízesítővel a másikon sóval szórjuk be és klopfoljuk.
A burgonyát meghámozva karikákra szeleteljük, a hagymát apró kockákra vágjuk. A zsíradékban a hagymát megfonnyasztjuk, megszórjuk paprikával, és rárakjuk a hússzeleteket, majd mindkét oldalát fehéredésig elősütjük. Ha az edény alján mind egyszerre nem fér el, akkor a kész szeleteket kiszedjük, egymásra halmozzuk, amíg az összes szelet kész nem lesz.
Amikor minden hússzeletet elősütöttünk a húst szétterítjük az edény alján, vízzel felöntjük, hogy azokat ellepje, és puhára főzzük.
Amikor a hús puha, ráöntjük a tejfölt, ráterítjük a felszeletelt burgonyát (ezt külön sózzuk). Annyi vízzel bővítjük a levét, hogy a burgonya fővése után csak szaftos maradjon.
Készre főzzük, és melegen, tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.