Elkészítés: A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a forgóknál kettévágjuk. A gombát felszeleteljük. A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágjuk. A paprikát, paradicsomot felkockázzuk.
A szalonnát lepirítjuk, rátesszük a hagymát, üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, 5-6 percig hagyjuk pirulni. Rátesszük a csirkeszárnyakat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a paprikával. Felöntjük kevés vízzel, és lefedve kb. 30-40 percig pároljuk. A vizet folyamatosan pótoljuk.
Amikor a hús puhulni kezd, hozzáadjuk a gombát. A vizet már ne pótoljuk, mert a gomba levet enged. 10-15 perc múlva behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel.
Óvatosan keverjük meg, hogy a hús ne essen szét. Forrás után levehetjük a tűzről. Rizzsel, tört krumplival tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.