Elkészítés: 1. A fehérjét a tojássárgájától különválasztjuk, és habbá verjük. A sárgáját a porcukorral és a vízzel krémmé verjük. A habot beleforgatjuk, és a lisztet meg az étkezési keményítőt rászitáljuk, majd óvatosan összekeverjük.
2. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, 4 körülbelül 12 cm-es kört rajzolunk rá. A tésztát az előrajzolt körökre simítjuk, a szélüket késsel elegyengetjük. A sütőbe tolva kb. 8 percig sütjük.
3. A tepsit a sütőből kivesszük, egy nedves konyharuhával letakarjuk, majd az omletteket megfordítva a ruhára borítjuk. A sütőpapírt lehúzzuk, és az omletteket félbehajtjuk. Hűlni hagyjuk.
4. A banánt meghámozzuk, majd villával szétnyomkodjuk. A tejszínt a vaníliás cukorral habbá verjük, és a banánnal összekeverjük.
5. Az omletteket a gyümölcshabbal megtöltjük, porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.