Elkészítés: A csirkét apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk és hozzáadunk a 2 dl húslevest (kockából). Közben a kolbászt kockára vágjuk, és az apróra vágott hagymával együtt átsütjük. Hozzátesszük a csirkéhez, és ízlés szerint hozzáadjuk a fahéjat, az ecetet, a csípőspaprikát, ananászkonzervet, a kukoricát. A banánt utoljára belevágjuk és néhányszor átforgatjuk. Rizsköret illik hozzá!
(Ezt az ételt azoknak ajánlom, akik nagyon szeretik a csípős ételeket, ugyanis az erőspaprika adja meg azt a különleges ízhatást.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.