Elkészítés: A vajat a cukorral és a túróval összekeverjük. A világos és sötét kekszeket egy alufóliával befedett tálcára vagy tepsire helyezzük: 21 darabos (3x7) sakktáblát csinálunk belőlük úgy, hogy váltakozzanak a színek.
A kekszek felületére rákenjük a krém felét, majd kekszekkel ismét befedjük, de ezúttal fordítva, a világos fölé sötét, sötétre világos kerüljön. A krém másik felét is rákenjük, majd a meghámozott banánokat hosszában a középső sorra fektetjük. Az alufólia segítségével a két szélső sort megemeljük, és úgy hajtjuk össze, hogy középen találkozzanak, így lesz háromszög alakú a sütemény. Jól nyomkodjuk össze, hogy ne maradjon levegő benne.
A hűtőben egy éjszakára állni hagyjuk, és másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.