Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, légkeverésesnél 180 fokra. Kenjünk ki négy 9,5 cm átmérőjű, 160 ml-es tűzálló tálat, majd helyezzük a sütőrácsra. Keverjük össze a vajat, az őrölt mandulát, a tojásfehérjét, a porcukrot és a lisztet egy kisebb tálban. Osszuk szét az extra vajat az előkészített tálakban, mindegyiket szórjuk meg barnacukorral. A banánszeleteket tegyük a tálakba, majd öntsük rá a keveréket. Süssük 20 percig, vagy amíg a puding enyhén megpirul. Tálalás előtt hagyjuk 2 percig hűlni, majd borítsuk kistányérra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.