Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét habbá verjük. A banánt meghámozzuk, karikákra vágjuk. A tojások sárgáját csipetnyi sóval felverjük, hozzáadjuk a lisztet, tejet, végül a felvert fehérjét. Egy kanálnyi vajat megolvasztunk, belerakjuk a banánkarikákat, kicsit átpirítjuk, majd a konyakkal /vagy narancslével/ meglocsoljuk. Ráöntjük a tojásos masszát, és kis lángon lefedve sütjük. Ha már a széle megpirult, egy lapát segítségével félbehajtjuk, és egy nagy tálra csúsztatjuk. Fahéjas porcukorral meghintve melegen tálaljuk, mert hamar összeesik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.